Tee oma nettilehti

– Kokeile helppoa kotimaista Taiqa Publisher -ohjelmistoa!

Nettilehti, näköislehti, e-lehti, digilehti, flipbook… samalle tuotteelle monia nimiä. Käytännössä yleensä kyse on lehtimuotoon taitetusta julkaisusta tehdyn PDF-tiedoston julkaisemisesta verkossa. Tiedosto on usein sama, jota käytetään lehden painamiseen.

Netti- tai näköislehden voi luoda vaikkapa järjestön jäsenlehdestä, yrityksen uusimmista esitteistä ja tuoteluetteloista, vuosikertomuksesta tai miksei vaikkapa käyttöohjeista tai kirjasta.

Kotimainen Taiqa Publisher on yksi Suomen suosituimmista julkaisuohjelmistoista. Se on suomenkielinen, helppokäyttöinen, edullinen ja suunniteltu erityisesti valmiiden PDF-tiedostojen julkaisuun.

Ohjelmisto soveltuu niin yksittäisten lehtien julkaisuun, kuin myös isojen julkaisumäärien hallinnointiin. Se pitää sisällään mahdollisuuden julkaisukirjastoihin, joten satojenkin nettijulkaisujen hallinnointi on mahdollista.

Kattavampi Publisher Pro mahdollistaa interaktiivisuuden, animaatioiden tai vaikkapa tekstin lisäämisen PDF-tiedostoon ennen sen julkaisua verkossa. Publisher Pro mahdollistaa myös uusien, itse tuotettujen sivujen luomisen tai lisäämisen.

Tilaa veloituksettomat 15:pvän testitunnukset ottamalla yhteyttä!

Luo nettilehti PDF-tiedostosta helposti ja nopeasti

Nettilehden luonti ja julkaisu käy erittäin helposti. Tuo tiedosto, anna sille nimi ja julkaise – siinä kaikki! Käytössäsi on nyt linkki, jonka kautta lukijat pääsevät tutustumaan julkaisuusi. Liitä linkki verkkosivuillesi tai jaa linkkiä haluamissasi kanavissa ja sosiaalisessa mediassa.

Mikäli digitaalisten julkaisujen määrä kasvaa, Taiqa Publisher mahdollistaa erilaisten kirjastojen luonnin, joten hallinnointi on helppoa ja lukija löytää haluamansa helpommin. Digijulkaisujen ajastaminen ja salasanasuojaus ovat myös Taiqa Publisherin ominaisuuksia.

Mitä nettilehden tekeminen maksaa?

Pääset alkuun tilaamalla veloituksettomat 15 päivän testitunnukset. Hinnoittelu on yksinkertainen:

– Yksi julkaisu maksaa 99 € (alv. 0 %), sisältää 12kk ylläpidon
– Kuuden julkaisun paketti on 299 € (alv. 0 %), sisältää 12kk ylläpidon

Mikäli julkaisuja kertyy enemmän ja toivot pystyväsi editoimaan ja rikastamaan PDF-tiedoston sisältöä, joku lisensseistämme voi sopia sinulle paremmin.

Lisenssien tasoja on kaksi:

Publisher Basic, hinta 49 €/kk (alv 0 %.)
Publisher Pro, hinta 79 €/kk (alv 0 %.)

Basic sisältää 50 julkaisua ja Pro sisältää 100 julkaisua. Isoimmat erot ovat mahdollisuuksissa editoida PDF-tiedostoja.

Tarkemmat tiedot lisensseistä ja niiden eroista ja ominaisuuksista löydät täältä!

Missä valmiit nettilehdet sijaitsevat ja miten ne saa nettisivuille?

Julkaisut sijaitsevat palvelimellamme Suomessa ja EU:n alueella. Palvelumme sisältää aina julkaisujen palvelintilan, ylläpidon, päivitykset ja tietoturvan, eikä asiakkaalta tarvita toimenpiteitä näitä koskien.

Julkaisun linkin lisääminen verkkosivustolle on helppoa ja lehden upottaminen sivustolle onnistuu palvelusta löytyvän iFrame-koodin avulla.

Nettilehden ominaisuudet

Netti- tai näköislehden luominen valmiiksi taitetusta materiaalista on helppoa ja kustannustehokasta. Sisältö on vaivattomasti ja nopeasti kohdeyleisönsä saavutettavissa.

Tärkeä ominaisuus on myös sen hyvä lukukokemus. Lineaarinen, lehtimäinen lukeminen on tuttua. Koska julkaisu on pilvipalvelimella, sitä ei tarvitse erikseen ladata laitteelle ja se on helposti saavutettavissa ja jaettavissa.

Taiqa Publisherin avulla onnistuu myös julkaisussa olevien web-, sähköposti- ja sosiaalisen median linkkien tai vaikkapa puhelinnumeroiden aktivointi. Kun julkaisua luetaan mobiilissa, lukija voi näin jopa ottaa suoraan yhteyttä yhteystietoihin.

Lisenssistä riippuen Taiqa Publisher mahdollistaa myös kuvien, videoiden, call-to-action elementtien ja tekstin lisäämisen netti- ja näköislehtiin. Erilaiset animoinnit ovat myös mahdollisia.
Viestinnän ja markkinoinnin toimenpiteiden mitattavuus on aina tärkeää. Sen vuoksi Taiqa Publisher ja Google Analytics toimivat saumattomasti yhteen.

 

Ominaisuudet

Taiqa cloudbased

Pilvipohjainen järjestelmä - Ei vaadi ohjelmien asennusta

Taiqa toimii pilvipalvelin ympäristössä ja kaikki luotavat julkaisut sijoitetaan Taiqa -palvelimelle. Lataat järjestelmään vain PDF-tiedoston ja muutamassa minuutissa web-pohjainen julkaisu on valmis.

Taiqa customize

Moderni, täysin kustomoitava ulkoasu

Palvelussamme luodut julkaisut ovat ulkoasultaan moderneja ja viimeisteltyjä. Voit valita ulkoasun valmiista vaihtoehdoista tai luoda helposti juuri yrityksesi ilmeeseen sopivan ulkoasun.

Taiqa sharing

Jakaminen on helppoa

Julkaisut sisältävät painikkeet, joiden avulla julkaisu on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa tai sähköpostilla.

Taiqa Analytics

Google analytics -tuki

Voit liittää julkaisuusi Google Analytics -koodin, jolloin saat seurattua kävijöitä joustavasti.

Taiqa zooming

Julkaisujen zoomaus

Taiqa tarjoaa julkaisuissa edistyneet zoomaus -toiminnot, joiden avulla jokainen yksityiskohta erottuu käyttäjälle vaivattomasti.

Taiqa text search

Tekstin haku

Järjestelmämme indeksoi automaattisesti julkaisusi tekstisisällön ja mahdollistaa sanakohtaisen haun julkaisun käyttöliittymässä.

Taiqa HTML5

Julkaise mobiililaitteisiin

Mobiili versiomme toimii uuden HTML5 -standardin mukaisesti, joten julkaisusi on nähtävissä myös kaikilla nykyaikaisilla mobiililaitteilla aina älypuhelimista tabletteihin asti.

Taiqa SEO

Hakukoneoptimoitu

Julkaisulle voidaan määritellä hakukoneissa näkyvät tiedot helposti suoraan palvelumme hallintapaneelissa. Voit linkittää julkaisun omille sivuillesi, jolloin se on löydettävissä helposti myös hakukoneilla.

add_videos

Lisää videoita

Videon lisääminen luo monia uusia mahdollisuuksia. Sen avulla voi tukea julkaisun sisältöä tai ohjata lukijoita yrityksen mediakanaviin.

add_links

Luo linkityksiä

Voit lisätä aktiivisen ulkoisen linkin mihin kohtaan julkaisua tahansa, Se voi olla sähköposti, www-sivusto, sosiaalisen median linkki tai vaikkapa puhelinnumero. Puhelimella julkaisua luettaessa siitä voi siis suoraan soittaa!

Soveltuvat käyttökohteet

Soveltuvien käyttökohteiden löytämistä rajoittaa vain mielikuvitus. Kuten nimi ”nettilehti” tai ”näköislehti” kuvaa, perinteisten lehtien näköisversioiden julkaiseminen on yksi yleisimmistä käyttökohteista. Lehti voi olla suuren kustantamon aikakauslehti tai pienen yhdistyksen jäsenlehti.

Yksi yleinen digijulkaisun käyttökohde ovat myös yritysten markkinoinnin, myynnin ja viestinnän erilaiset materiaalit. Niiden nopea, helppo ja globaali saatavuus ja käyttö ovat usein hyviä syitä käyttää Taiqa Publisherin kaltaista julkaisualustaa. Tällöin kyseeseen tulee myös niiden hallinnointi. Siihen erilaiset kirjastorakenteet ovat erinomainen lisä.

Kuluttajamarkkinoinnissa erilaiset tarjousesitteet ja -lehtiset ovat yleisiä. Taiqa Publisher Pro mahdollistaa kuvien, videoiden ja pop-up-viestikenttien avulla julkaisun sisällön rikastamisen lukijaa palvelevin tavoin. Luonnollisesti myös esitteissä olevien tuotteiden linkitys verkkokauppaan on vaivatonta.

Käyttöohjeiden digijulkaisu on myös yksi mahdollisuus. Taiqa Publisherin kaltaisten julkaisujärjestelmien etuna on, että usein raskaita, monikielisiä käyttöohjeita ei tarvitse ladata laitteelle – erityisesti, jos kuluttaja käyttää mobiililaitetta.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää! Rakennetaan teitä parhaiten tukeva ratkaisu.

Referenssit

Polar 2020-2021

Polar

Kausitoita

Kausitöitä

Oli

OLI

Hakkipilke Taiqa Publisher

HAKKIPILKE

Stockmann

Stockmann

Honour-Golf

Honour-Golf

Invalidisaatio

Invalidisäätiö 2019

Akatemia

Suomen Akatemia

Aloitetaan!

Taiqa logo

Taiqa Digital Oy / 24Mags

Y-tunnus 2553331-3

+358 40 590 9836

tuki@taiqa.com

Vallikuja 5B 10,

01280 Vantaa 

Tietosuoja >
Taiqa location map
© 2020 Taiqa Digital Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.